Змістовний діалог

29 жовтня 2014

28 жовтня 2014 р. доктор технічних наук, професор кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний прочитав для магістрів відкриту лекцію «Оптимізація складу харчових сумішей» по дисципліні «Оптимізація технологічних процесів галузі». На занятті були присутні викладачі кафедри.

Завдяки багаторічному досвіду та професійності лектора, викладений матеріал сприймався студентами легко та з цікавістю. Під час проведення лекції окрема увага лектора приділялась діалогу зі студентами стосовно ключових питань теми заняття та базовим знанням з технології перероблення м’яса і м’ясних продуктів.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell