Заключний етап

15 лютого 2016

15 лютого 2016 року в Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2016 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса».

Виконання кваліфікаційної бакалаврської роботи – це заключний етап навчання студентів в університеті.

Мета кваліфікаційної бакалаврської роботи – систематизувати, розширити і зміцнити теоретичні та практичні знання, набути навичок творчого вирішення інженерних завдань в обраній спеціальності.

Державній екзаменаційній комісії в складі голови ДЕК, завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів університету, доктора с/г наук, професора Людмили Пешук; членів ДЕК д.т.н., професора Василя Пасічного, викладача Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ, голови фахової комісії Таміли Михайлик, викладача ПКХТ НУХТ Владислава Хоруженка були представлені до уваги 15 кваліфікаційних бакалаврських робіт. Їх темами стали проекти підприємств м’ясо-жирового, птахопереробного та ковбасно-кулінарного виробництв.

Усі роботи були виконані вчасно та успішно допущені до захисту.

У кваліфікаційних бакалаврських роботах студенти виявили уміння самостійно вирішувати практичні і інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи передових підприємств, а також використали основні норми з проектування промислових підприємств; зуміли організувати виробництво з урахуванням виробничої санітарії, охорони праці та охорони навколишнього середовища на підприємстві.

На підставі успішного захисту бакалаврських робіт ДЕК присвоїла кваліфікацію бакалавра усім студентам-випускникам Полтавської філії НУХТ зі спеціальності «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса».

 

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell