За крок до захисту

31 жовтня 2017

​На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Технологія перших страв з використанням кулінарного напівфабрикату функціонального призначення», на якому була представлена доповідь аспіранта кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш).

Аспірант ознайомила присутніх із сучасними технологіями перших страв і перспективою використання кулінарних напівфабрикатів. На семінарі був представлений ряд досліджень, присвячених розробленню технології кулінарних напівфабрикатів та супів-пюре на їх основі. Доповідь викликала зацікавленість серед викладачів кафедри. Участь в обговоренні взяли в.о. завідувача кафедри, професор Віктор Доценко, доценти Наталія Бондар, Тетяна Голікова, Тетяна Іщенко, Тетяна Сильчук, Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Андрій Чагайда.

Присутні рекомендували Ользі Пушці доопрацювати наукову роботу та подати дисертацію на попередній розгляд кафедри.

Зичимо аспіранту успіхів і подальших звершень!

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell