З піснями і стравами

17 жовтня 2017

​Урочистості з нагоди Дня працівників харчової промисловості зібрали в сквері Свалявського технічного коледжу НУХТ всіх студентів, викладачів і гостей.

Присутніх привітали заступник директора Свалявського технічного коледжу Василь Лизанець, власник мережі ресторанів в Словаччині Ян Бреско, відомий ресторатор Леся Носик.

Солісти колективу художньої самодіяльності коледжу дарували присутнім запальні українські народні пісні.

Команди готували страви європейської кухні: України, Румунії, Німеччини, Англії та Австрії. Представники команд презентували страви, які готували власноруч. Авторитетне журі оцінило старання команд.

Перемогу вибороли студенти факультету готельно-туристичного обслуговування, яким журі вручило Кубок, а всім іншим – дипломи в різних номінаціях: за подачу страви, презентацію, приготування, оформлення і смакові якості. Солодкі призи для студентів підготувала студентська рада і профспілковий комітет коледжу.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell