Якісне українське вино

23 жовтня 2017

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у міжнародному форумі «Нові вина України» та міжнародному конкурсі вин, що відбулися у м. Одеса 19 жовтня 2017 р. у рамках святкування 115-річчя Одеської національної академії харчових технологій.

Мета форуму полягала у підтримці виноробів на науковому та юридичному рівні та просуванні бренда «Якісне українське вино». Учасники форуму обговорювали міжнародний досвід у сфері створення та об’єднання установ для виробництва та підтримки якісних вин України.

У рамках форму відбувся міжнародний конкурс вин, в якому брали участь вина українських виробників великих промислових і малих приватних підприємств. До експертного дегустаційного журі входили фахівці з Франції, Грузії, Молдови та України, які відзначили постійну високу якість відомих українських брендів, значне розширення асортименту за рахунок розвитку малих підприємств, продукція яких показала високу якість.

Після закінчення роботи форуму була можливість ознайомитися з лабораторією сенсорного аналізу харчових продуктів, яка нещодавно була відкрита на базі ОНАХТ, зі специфікою підготовки дегустаторів та їхнього тестування та поспілкуватися з колегами кафедри енології та виноробства щодо спільних наукових робіт і підготовки магістрів.

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства щиро вдячні керівництву ОНАХТ за високий рівень організації та проведення заходу та бажають успіхів у підготовки фахівців для виноробної промисловості.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell