Як студенти практичні навички здобувають…

11 березня 2014

Практичне заняття магістрів спеціальності «Технології харчування» з дисципліни «Молекулярні технології продукції ресторанного господарства» (викладач – доцент Оксана Арпуль) відбулося в умовах закладу ресторанного господарства – B'artista Espresso Bar.

Яскрава кольорова гама у дизайні, різноманітні страви італійської та середземноморської кухні та молекулярна кава – ось що виділяє заклад серед конкурентів. Молекулярна гастрономія – новий напрям досліджень, що враховує фізико-хімічні перетворення під час приготування страв та напоїв. Це тренд ресторанного бізнесу, який знайшов собі прихильників у всьому світі, а от українським любителям новинок не так просто відвідати заклад, що пропонує страви молекулярної кухні.

Магістранти мали можливість на практиці познайомитися з технологією кавових напоїв, приготованих із застосуванням сифону ISI Whip, що дозволяє перетворити традиційний напій у ніжну піну, яка миттєво тане у ротовій порожнині. У меню гарячих напоїв бару є ще один, приготований з використанням методу молекулярної гастрономії – сферифікації. Кава у вигляді чорних ікринок, що подаються на вершках, збитих з ISI Whip, не залишила байдужими наших магістрантів.

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу вдячна адміністрації B'artista Espresso Bar за співпрацю.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, maç izle, r57 shell