Визначення якості – важливий процес

17 грудня 2013

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Світлана Кияниця провела лабораторне заняття у виробничому цеху №4 ПАТ «Київхліб» з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» для студентів другого курсу факультету економіки і менеджменту. Тема лабораторної роботи – «Визначення показників якості хлібобулочних виробів».

Студенти відвідали виробничі цехи заводу, де познайомилися з обладнанням виробничих ліній, принципом  їх компонування. Викладач розповіла про стадії технологічного процесу виготовлення хлібобулочних виробів, основні економічні показники діяльності хлібопекарського підприємства та чинники, від яких вони залежать. Заняття у виробничих умовах дало змогу закріпити лекційний матеріал та покращити підготовку фахівців до майбутньої професійної діяльності.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell