Вивчаємо корисні добавки

24 березня 2014

Днями відбулася відкрита лекція доцента кафедри технології консервування Світлани Матко для магістрантів спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» на тему «Харчові добавки, що поліпшують органолептичні характеристики харчових продуктів».

Викладач розповіла студентам про загальні характеристики барвників, їх класифікацію на натуральні, мінеральні та синтетичні, способи отримання, призначення в харчовій промисловості. У вигляді табличних даних були наведені основні показники природних забарвлюючих речовин, стійкість та дозування натуральних барвників, розглянуті переваги та недоліки використання кожної з груп барвників.
Студенти взяли участь в обговоренні практичних рекомендацій щодо використання барвників в консервній галузі.

На занятті були присутні викладачі кафедри, які відзначили високий рівень викладання своєї колежанки Світлани Матко. Від навчально-методичного відділу присутньою на лекції була Алла Оскілко.

 

 

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell