Вивчаємо ефективність технології

30 жовтня 2014

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар на тему «Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання», присвячений використанню різних видів модифікованого крохмалю у технології бісквітних напівфабрикатів. На семінарі були присутні завідувач, викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, аспіранти кафедри технології цукру і підготовки води.

У доповіді аспіранта Ірини Стрілець було детально викладено відомості щодо властивостей крохмалю різних модифікацій, переваг застосування у харчовій промисловості. Також було викладено результати досліджень впливу модифікованого крохмалю на піноутворювальну здатність яєчних продуктів, стійкість пін, показники якості бісквітних напівфабрикатів. Результати досліджень переконливо довели ефективність використання модифікованого крохмалю для сповільнення процесу черствіння готової продукції, що підвищить споживчу цінність розроблених виробів.

У ході обговорення представленої доповіді виникла жвава дискусія щодо механізмів взаємодії модифікованого крохмалю з біополімерами борошна та причин уповільнення черствіння виробів.

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin