Високий рівень підготовки

15 лютого 2020

14 лютого 2020 року відбувся захист магістрів кафедри технології цукру і підготовки води зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв».

Здобувачі представили магістерські роботи з актуальних для водних підприємств тем і висвітлили рішення нагальних проблем у галузі підготовки питної води, а також води харчової галузі країни. Екзаменаційна комісія, яку очолив д.т.н., головний науковий співробітник Інституту технічної теплофізики НАН України Олександр Ободович, високо оцінила актуальність, наукову новизну та практичну значимість представлених робіт.

На захисті були присутні фахівці ПрАТ «АК «Київводоканал» – заступник начальника управління виробничого моніторингу і технології контролю, начальник відділу технологічного контролю Наталія Андрушкевич і провідний інженер-технолог Тетяна Ситніченко, які брали активну участь в обговоренні магістерських робіт. Здобувачі успішно відповіли на всі питання фахівців-виробничників, які в свою чергу запросили випускників працювати у ПрАТ «АК «Київводоканал».

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell