Все пізнається у порівнянні

31 жовтня 2014

Асистент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами третього та п’ятого курсу, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали міні-пивоварню «Rodbrau», що знаходиться в селі Пірнове Київської області.

Для майбутніх інженерів-технологів головною метою було ознайомлення з обладнанням міні-пивоварні, особливостями технології виготовлення пива, порівняння з пивзаводами, які відвідали раніше.

Всіх приємно вразило те, що більшість обладнання підприємства є вітчизняного виробництва, а технологи міні-пивоварні «Rodbrau» використовують для приготування пива дріжджі верхового бродіння, що рідко зустрічається у пивоварній промисловості України на сьогоднішній день.

Варто відзначити, що пиво «Rodbrau» не пастеризується, але фільтрується, за рахунок чого і може досить довго зберігатися. Власне цим воно принципово і відрізняється від пива більшості ресторанних мініпівоварен, які найчастіше продають «дріжджове» пиво з характерною мутностью.

На сьогоднішній день на міні-пивоварні випускають 4 сорти пива: Rodbrau Silver (11%, алк. 3.7%), Rodbrau Black (12%, алк. 4.0%), Rodbrau Gold (13%, алк. 4.5%), Rodbrau Bronze (14%, алк. 5.2%). Основна їх відмінність від пива інших вітчизняних виробників – більший виражений смак приємної гіркоти.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin