Відкрий Аргентину

18 грудня 2013

У рамках роботи гуртка «Теорії і практики туризму» кафедри туристичного та готельного бізнесу відбувся майстер-клас при школі туризму «Відкрий Аргентину». Майстер-клас із приготування національної страви емпанадас провів відомий аргентинський шеф-повар Антоніо Руіз.

Під час проведення майстер-класу Хосе Антоніо розповів, показав і навчив тонкощам приготування страв аргентинської кухні, оригінальної рецептури приготування новорічної страви, а також секретам, які відомі лише справжньому гаучо. Наприкінці заходу відбулася дегустація емпанад.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell