Вчимося у кращих з кращих

18 березня 2014

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся останній кулінарний майстер-клас, організований журналом «КаБаРе/ШИК» та компанією «Нellas ВІО Net» за підтримки Європейського Союзу. Три майстер-класи від кращих шеф-кухарів, які говорили про якість, користь та безпечність органічних продуктів, а також готували страви високої кухні, мали змогу відвідати студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Сергій Горлачев, віце-президент Київської Асоціації Шеф-Кухарів, фуд-продюсер та Ярослав Лиско, бренд-шеф-кухар, майстер таїландського королівського карвінгу, один із кращих кухарів України за версією каналу СТБ, які разом заснували Творче об’єднання кулінарної громадськості «ШЕФ group», на «кухні» лабораторії технології продукції ресторанного господарства представили до уваги присутніх студентів технологію теплого салату з качиною грудкою під карамелізованим соусом та десерт – фруктовий рол із ванільним соусом.

Сергій Горлачев та Ярослав Лиско спілкувалися зі студентами про стан та тенденції кулінарного ринку, вміння швидко реагувати на його зміни, досвід організації масштабних кулінарних акцій із залученням медіа-ресурсів та спонсорів, а також кулінарні телешоу, які завойовують українського глядача.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell