Вагомий етап фахового становлення

24 лютого 2016

23 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства  завершились захисти дипломних проектів і магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства» і  першими  завершили захист спеціалісти. Для отримання позитивного результату студенти плідно працювали та успішно пройшли випробування, а члени Екзаменаційної комісії привітали всіх студентів. 

Магістри порадували своїх наставників відмінними оцінками. Приємно, що промисловість України поповниться  фахівцями, які мають професійні й наукові навички.

Роботи магістрантів оцінювала Державна екзаменаційна комісія у складі: провідного наукового співробітника  Інституту продовольства національної Академії аграрних наук України, д.т.н. Сергія Олійничука (голова), к.т.н., доцента, завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолія Куца, д.т.н., професора кафедри Віталія Прибильського, к.т.н., професора кафедри Валентини Кошової. Секретар ДЕК – к.т.н., доцент кафедри Роман Мукоїд.

Магістерські роботи були присвячені  інноваційним проектам спиртової, пивоварної промисловості та виноробству.  Комісія відзначила, що після захисту дипломовані фахівці будуть спроможні успішно працювати на солодових, пивоварних, спиртових, лікеро-горілчаних  та інших провідних підприємствах бродильної галузі промисловості.

Вітаємо наших спеціалістів і магістрантів із завершенням ще одного етапу їхнього професійного становлення! Зичимо їм нових цікавих проектів, нових можливостей, професійного визнання та розвитку особистості!

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell