В умовах виробництва

19 лютого 2016

Завершенням навчальної практики студентів ІІІ курсу Свалявського технічного коледжу нашого університету, що навчаються за спеціальністю «Економіка підприємства», стало практичне заняття у міні-пекарні «ФОПЕК». Міні-пекарня заснована у 2005 році у с. Тибава (нині діє у м. Свалява) сім’єю підприємців, що перейняли досвід  чеських виробників хлібобулочної продукції. Вдало застосовуючи його на місцевому ринку, підприємство  випускає широкий асортимент продукції.

Власник міні-пекарні познайомив студентів із основними засобами, виробничим процесом, технологічною схемою приготування хлібобулочних виробів. У процесі практичного заняття між студентами та підприємцями зав’язалась цікава бесіда, де обговорювались різноманітні питання, в тому числі перспективи розвитку підприємства (введення макаронної лінії, розширення асортименту продукції та інше).

Підсумовуючи заняття, викладачі й студенти, зокрема відзначили, що підприємство  відповідає всім критеріям сучасного виробництва та санітарно-гігієнічним нормам, які є обов’язковими для підприємств харчової промисловості.  

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell