В центрі уваги – хліб

22 жовтня 2014

21 жовтня 2014 року у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості нашого університету відбулася науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти». Активну участь у заході взяли студенти і викладачі спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

 Студенти представили доповіді: «Проходження практики у пекарні торговельної марки «Просто добрий хліб» (Христина Лесняк), «Повертаємося до технології приготування хліба на хмельових заквасках» (Віра Красникова), «Використання картоплі в хлібопеченні» (Тетяна Станкевич), «Виробництво хлібобулочних виробів у міні-пекарнях» (Андріана Слобода), «Ознайомлення з асортиментом і технологією хлібобулочних виробів на ПАТ «Концерн Хлібпром» ВП «Львівський хлібозавод №1» (Христина Дукрин), «Збагачення діабетичних хлібобулочних виробів клітковиною з насіння гарбуза» (Наталія Захарків), «Нове обладнання і технології на ПАТ «Концерн Хлібпром» ВП «Львівський хлібозавод №5» (Андрій Лука), «Асортимент і технологія приготування пряників на ПАТ «Концерн Хлібпром» «Цех кондитерських виробів» (Тетяна Гречух).

Також свої доповіді презентували виробничники: «Різновидність продуктів збагачених харчовими добавками» (начальник виробництва «Заводу хлібобулочних напівфабрикатів» ПАТ «Концерн Хлібпром» Леся Милян),  «Використання інноваційних технологій хлібопекарських і кондитерських виробів в Україні і за рубежем» (головний технолог інноваційних технологій категорій хлібобулочних виробів ПАТ «Концерн Хлібпром» Валентин Мельниченко).

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell