Успішний досвід

27 жовтня 2017

​Розширення професійних компетенцій студентів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів» викладачі циклової комісії технологічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості нашого університету забезпечують шляхом максимального наближення навчального процесу до умов виробництва.

Зокрема, для студентів 631 групи були організовані заняття на харчових підприємствах міста Хмельницький.

Викладач Тетяна Федорова провела заняття з дисципліни «Технологія макаронних виробів» на Хмельницькій макаронній фабриці. Студенти познайомилися з асортиментом продукції, особливостями технологічного процесу, сучасним обладнанням і роботою лабораторії.

Викладач Наталія Павельчук провела заняття з дисципліни «Технологія хлібопекарських виробів» на ТОВ «ТД «Хмельницькхліб». На виробництві студенти детально ознайомилися з різними технологіями приготування пшеничного тіста та обладнанням тістоприготувального відділення.

Одержані знання студенти 631 групи успішно застосували на відкритому занятті з дисципліни «Технологія хлібопекарських виробів». Вони здійснили аналіз технологій і апаратурних схем приготування пшеничного тіста, вказали їх переваги, недоліки і доцільність використання, а також запропонували варіанти технічного переоснащення тістоприготувального відділення ТОВ «ТД «Хмельницькхліб».

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin