Урочиста подія

9 лютого 2016

9 лютого 2016 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2016 року.

З привітальним словом до випускників звернувся заступник директора з навчально-виховної роботи Мирослав Хромей. Також з добрими побажаннями та життєвими настановами до випускників звернулися:  духовний наставник, отець Ярослав, голова державної кваліфікаційної комісії ресторанного напряму Богдан Кривенчук, учасник телешоу «Пекельна кухня» (3-й сезон), відомий Івано-Франківський шеф-кухар Дарвін Понсе, бізнес-тренер ТМ «Вопак» Ірина Бойчук, представники фірми «Надія» Ірина Кричун та Роман Король, батьки, викладачі та майстри в/н, які привітали «винуватців свята».

На підставі рішення кваліфікаційної комісії 63 студентам були присвоєні кваліфікації: офіціанта  5-го розряду, бармена 4-го розряду; офіціанта  3-го розряду, бармена 4-го розряду; продавця продовольчих товарів 4-го розряду,  продавця непродовольчих товарів 3-го розряду.

Диплом із відзнакою отримали п’ятеро студентів.

Кращі студенти-випускники були нагороджені грамотами за значний внесок у розвиток студентського самоврядування коледжу, відмінне навчання, високі творчі та спортивні досягнення.

Учасники художньої самодіяльності презентували своїм старшим колегам музичні подарунки.

Шановні випускники! Гідно носіть ім’я випускника Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ!

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell