Українські страви

3 грудня 2013

3 грудня 2013 року у Полтавському технікумі харчових технологій нашого університету конкурс «Українські страви» продовжив тиждень циклової комісії «Виробництво харчової продукції».

До конкурсу всі учасники підготувалися ґрунтовно: ретельно підбирали меню, сервірували стіл та презентували українські страви.

Свою кулінарну майстерність учасники продемонстрували в таких стравах:

група 11ТХ - борщ з гречаними галушками, зрази картопляні з м’ясним фаршем, узвар;

група 21ТХ - капусняк з пампушками, короп запечений з овочами, калиновий мікс;

група 22ТХ - борщ з пампушками, голубці, трав’яний чай;

група 31ТХ - юшка по-полтавськи з галушками, картопля по-домашньому з цибулею та грибами, ковбаса домашня, компот;

група 41ТХ - козацький куліш, картопля запечена по-домашньому, узвар із сухофруктів.

Оцінювання конкурсу відбувалося за такими критеріями: відповідність тематиці, оформлення та подача страви, презентація страви, сервірування столу, смакові якості виготовлених страв.

За результатами оцінки журі І місце посіла група 31ТХ,

ІІ місце розділили групи 21ТХ, 41ТХ,

ІІІ місце – 11ТХ, 22ТХ.

Усі учасники конкурсу були нагороджені солодкими призами та отримали багато позитивних емоцій.

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, maç izle, r57 shell