Українські страви

3 грудня 2013

3 грудня 2013 року у Полтавському технікумі харчових технологій нашого університету конкурс «Українські страви» продовжив тиждень циклової комісії «Виробництво харчової продукції».

До конкурсу всі учасники підготувалися ґрунтовно: ретельно підбирали меню, сервірували стіл та презентували українські страви.

Свою кулінарну майстерність учасники продемонстрували в таких стравах:

група 11ТХ - борщ з гречаними галушками, зрази картопляні з м’ясним фаршем, узвар;

група 21ТХ - капусняк з пампушками, короп запечений з овочами, калиновий мікс;

група 22ТХ - борщ з пампушками, голубці, трав’яний чай;

група 31ТХ - юшка по-полтавськи з галушками, картопля по-домашньому з цибулею та грибами, ковбаса домашня, компот;

група 41ТХ - козацький куліш, картопля запечена по-домашньому, узвар із сухофруктів.

Оцінювання конкурсу відбувалося за такими критеріями: відповідність тематиці, оформлення та подача страви, презентація страви, сервірування столу, смакові якості виготовлених страв.

За результатами оцінки журі І місце посіла група 31ТХ,

ІІ місце розділили групи 21ТХ, 41ТХ,

ІІІ місце – 11ТХ, 22ТХ.

Усі учасники конкурсу були нагороджені солодкими призами та отримали багато позитивних емоцій.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell