У рамках міжкафедральної співпраці

28 жовтня 2014

Для поглибленого вивчення дисциплін спеціальної підготовки студентів технологічні кафедри університету підсилюють навчальний процес у рамках міжкафедральної співпраці. Вже доброю традицією стали лекції провідних спеціалістів суміжних галузей харчової промисловості для студентів-технологів випускних курсів. Велику роботу в напрямку найширшого ознайомлення студентів випускних курсів з останніми здобутками харчової науки здійснює завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса. На запрошення професора Ковбаси 27 жовтня лекцію для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Ірина Радзієвська. Лекційне заняття присвячувалось вивченню сучасних аспектів жирового раціону харчування людини. Було висвітлено питання порушення структури харчування населення України, збалансованості жирнокислотного складу харчових жирів, нормування вмісту транс-ізомеризованих компонентів у продуктах харчування. На лекції також були присутні викладачі обох кафедр, які зацікавились порушеною проблематикою.

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin