У форматі свята

13 жовтня 2014

10 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбувся День відкритих дверей, організований з нагоди святкування Дня працівника харчової промисловості.

У програмі заходу відбулися презентації спеціальностей економічного, технологічного, механічного відділень, екскурсії по коледжу, демонстрація спортивних досягнень студентів.

Викладачі та студенти технологічного відділення організували виставку професійної творчості студентів, фестиваль борщу та вареників, виставку хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів виробників міста та району.

 Довго затримувались учні шкіл на майстер-класах, де студенти старших курсів демонстрували свої вміння оздоблювати кулінарні та кондитерські вироби, формувати караваї.

Різноманітними, цікавими були заходи з презентації спеціальностей економічного відділення: відео-колаж “Сторінки із студентського життя”, фото конкурс “Кам’янець - серце Поділля”, майстер-клас “Майбутній підприємець”, брифінг “Бухгалтерський вісник”, виставка “Історія української гривні”, майстер-клас “Лялька-мотанка”, виставка українських вишиванок, віртуальна екскурсія “Музей грошей НБУ”, Our leisure time   (англійська  на дозвіллі).

Механічне відділення зустрічало гостей фотовиставкою, виставкою творчих робіт студентів “Я і Україна”, презентацією програмних продуктів студентів і викладачів циклової комісії інформаційних технологій.

У форматі свята разом із представниками міського та районного центрів зайнятості був проведений профорієнтаційний захід “Аукціон професій”.

Більш, ніж 150 учнів із 11 шкіл міста та району отримали змістовну інформацію про спеціальності, за якими коледж та Національний університет харчових технологій здійснюють підготовку фахівців.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin