Твій вибір – твоє майбутнє!

21 березня 2014

21 березня 2014 року за підтримки завідувача кафедри технології консервування Олександра Бессараба та відповідального секретаря приймальної комісії Ігоря Житнецького викладачі кафедри, доценти Марія Жеплінська, Оксана Точкова та Віталій Шутюк побували у Верхівнянській філії Житомирського агротехнічного коледжу Ружинського району та двох середніх школах - Козятинській школі-ліцею та школі №2 в м. Козятин Вінницької області.

Від наших викладачів цьогорічні випускники коледжу дізналися що, отримавши дипломи молодшого спеціаліста з напряму "Виробництво та переробка продуктів рослинництва", зможуть продовжити своє навчання на ІІІ курсі за скороченою формою за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія" в університеті.

Приймали наших спеціалістів дуже гостинно й, навіть, провели для них екскурсію по музею Оноре де Бальзака, який знаходиться на території маєтку графів Ганських.

Під час невимушеної розмови з учнями фахівці університету розповіли про навчальний процес в нашому навчальному закладі, дозвілля і відпочинок студентів. Відеофільми про університет, факультет бродильних, консервних і цукрових виробництв та кафедру технології консервування, продемонстровані в актовій залі, дуже сподобались учням. Було багато запитань з їх боку, на які вони отримали вичерпні відповіді. Учні вищенаведених закладів запрошені на День відкритих дверей, який відбудеться в університеті 5 квітня 2014 року, щоб своїми очима побачити все те, про що почули від досвідчених викладачів і побачили за допомогою мультимедійного проектора. 

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell