Цілісна система

15 лютого 2016

Провідні фахівці нашого університету – завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор Галина Сімахіна, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук і доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко підвищили кваліфікацію у Центрі аюрведичної медицини «Расаяна» під керівництвом доктора медичних наук, професора, лауреата Державної премії України у галузі науки і техніки  Алли Дмитрієвої .

Наші викладачі отримали сертифікати 1 рівня, що засвідчують успішне засвоєння курсу теоретичних знань та опанування відповідних практичних навичок основних принципів діагностики і лікування, аюрведичної дієтології та фітотерапії. Знання основ аюрведи дають змогу враховувати особливості харчування окремих груп населення, вікових особливостей організму людини, фізичного навантаження у різні періоди року. Поєднання сучасної науки про харчування та аюрведичної системи оздоровлення дозволить використовувати цілющі властивості різноманітних трав і натуральних східних прянощів для створення окремої групи «аюрведичних» харчових продуктів.

Безперечно, отримані нашими фахівцями знання будуть поглиблюватись, розширюватись, систематизуватись і передаватись  студентам під час навчального процесу.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell