Треба знати й економістам

20 жовтня 2014

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Світлана Кияниця прочитала відкриту лекцію «Технології кондитерських виробів» із дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів, що навчаються за спеціальністю «Економіка і підприємництво». На лекції були присутні завідувач кафедри Володимир Ковбаса та викладачі, представники навчально-методичного відділу.

Лектором була наведена класифікація кондитерських виробів залежно від виду сировини, використаної у виробництві, та характеристика цієї сировини. Детально розглянута технологія виготовлення карамелі: вимоги до якості сировини, параметри технологічного процесу та їх вплив на показники якості готової продукції, основні економічні показники. З матеріалів лекції студенти дізналися про дослідження, що проводяться в цьому напрямі на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Лекція була прочитана на високому методичному рівні з використанням мультимедійної техніки, матеріал систематизовано, подано у вигляді блок-схем та таблиць, що значно полегшувало сприйняття. Для закріплення матеріалу лектор запропонував увазі студентів кілька науково-пізнавальних фільмів за тематикою лекції.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin