Святкування по-науковому

17 жовтня 2014

Справжнє свято панує в університеті з нагоди його 130-го ювілею. Невід'ємною частиною святкування стала Міжнародна науково-практична конференція «Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості». На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулось засідання секції «Традиції та інновації для технологій гостинності», присвяченої актуальним проблемам та перспективам розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу України. Розпочав конференцію декан факультету, завідувач кафедри молекулярної та авангардної гастрономії Віктор Доценко. Участь у засіданні також взяли завідувачі кафедр – готельно-ресторанного бізнесу Михайло Пересічний, винного та гастрономічного туризму Дарія Басюк, безпеки життєдіяльності Віктор Гуць, іноземних мов професійного спрямування Єлизавета Смірнова.

Серед доповідачів були фахівці різних напрямків. Перша доповідь була присвячена сучасним вимогам до харчування населення України, в якій доктор медичних наук, професор, завідувач лабораторії спеціальних харчових продуктів Інституту гігієни та медичної екології МОЗ України Віталій Корзун висвітлив основні рекомендації щодо норм вживання вітамінів та мінералів, джерела їх надходження, сучасну специфіку їх засвоєння організмом людини. Президент Асоціації ресторанного бізнесу міста Києва, заслужений працівник сфери послуг України Ісай Фельдман чітко окреслив якості майбутніх рестораторів, які необхідні для ведення бізнесу та поділився досвідом становлення ресторанного бізнесу в столиці. Не менш актуальну доповідь презентувала доктор економічних наук, професор, голова Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні Леся Зарубанна щодо перспектив розвитку сільського туризму в нашій країні, навела приклади вдалого розвитку цього бізнесу в Європі та охарактеризувала ситуацію в регіонах нашої держави. Більш практичні реалії ресторанного бізнесу, а в особливості молекулярного та авангардного напряму, висвітлив Юрій Фролов – володар звання «Золотий шеф 2011 року». Завершував наукову конференцію виступ доктора технічних наук, професора Олега Кардаша з Національного авіаційного університету стосовно стратегій готельного бізнесу.

Наприкінці заходу декан факультету Віктор Доценко вручив сертифікати учасникам конференції. Ювілейна конференція була неймовірно цікавою та захоплюючою для студентів, а для професорсько-викладацького складу – відмінною платформою для обміну знаннями.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell