Своїми руками

26 жовтня 2017

Уже традиційно з приходом осені у Свалявському технічному коледжі нашого університету розпочинається сезон перероблення винограду.  Із білого винограду сортів токайського напрямку «Фурмінт», «Липовина», «Мускат жовтий» та червоного – «Каберне-Совіньон», який росте на ділянці, розташованій в смт. Середнє, студенти-винороби вже не перший рік виробляють чудові вина, які знайшли хороші відгуки у багатьох гостей навчального закладу.

У процесі виробництва студенти дотримуються наукових основ технології вина, контролюють  режими та параметри проходження технологічних операцій, фізико-хімічні та органолептичні показники.

Слід зауважити, що студенти доглядають за виноградною лозою з моменту її висаджування в ґрунт. Вони  разом із викладачами  виїжджають на ділянку, де здійснюють розпушування ґрунту, обрізання та підв’язування винограду. 

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin