Студентські шедеври

19 грудня 2013

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся конкурс пряничних будиночків до Дня Святого Миколая. Студенти ІІІ курсу напрямів підготовки «Харчові технології та інженерія» та «Готельно-ресторанна справа» впродовж двох тижнів у лабораторії технології ресторанної продукції створювали свої шедеври.

І от, у цей святковий день, до уваги компетентного журі, до складу якого входили викладачі кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу, а також декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, заступник декана по роботі зі студентами Олена Сидорченко та проректор університету Андрій Чагайда були представлені новорічні пряничні будиночки: «Домик Барби», «Українська хата», «Майстерня Санти», «Гостинний двір».

«Домик Барби» створили Олександр Божко, Віктор Рудик, Іван Міхєєв, Олена Реверчук та Яна Бендас. Над «Українською хатою» працювали Максим Макаров та Костянтин Дмитренко. «Майстерня Санти» - творіння Алли Стрембіцької, Євгена Воркова, Катерини Радченко, Вікторії Пантелей. «Гостинний двір» приготували Михайло Стороженко, Богдан Діброва, Ярослав Цимбал, Ігор Шевердін.

Журі було вражене майстерністю виконання пряничних будиночків, а також творчим підходом кожної з груп студентів, тому вирішили нагородити всіх учасників конкурсу солодким подарунками, адже Святий Миколай приходить до всіх.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell