Спільно з кращими науковцями країни

22 жовтня 2014

Магістранти спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" протягом двох тижнів проходили технологічну практику в Інституті технічної теплофізики НАН України згідно з договором про співпрацю між нашими закладами.

Протягом всього періоду практики наші студенти отримували поглиблені знання з теорії тепломасообміну і процесів передачі та використання теплоти в машинах і апаратах нової техніки, брали безпосередню участь у наукових дослідженнях.

Практика завершилась круглим столом за участі доцентів кафедри технології консервування Віталія Шутюка та Марії Жеплінської, старшого наукового співробітника, керівника технологічної практики від Інституту Олександра Ободовича та магістрантів. Було вирішено в подальшому працювати над енергоощадними і ресурсозберігаючими технологіями в консервному виробництві, аби на захист магістерських робіт представити нові види готової продукції з меншою собівартістю. 

Фотоальбом...
 

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin