Спеціалісти діляться інноваціями

15 жовтня 2014

Вчені університету взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології в харчовій промисловості», яка відбулася в Науково-практичному центрі Національної академії наук Бєларусі з продовольства.

Тематика доповідей стосувалась питань, які актуальні для харчової промисловості України та Бєларусі: удосконалення машин та апаратів харчових виробництв, впровадження сучасних автоматизованих потокових ліній виробництва харчової продукції, зниження енерго- та матеріалоємності виробництва, методів оцінки  якості процесів  та технічного рівня обладнання, сучасних методів моделювання процесів.

Нагадаємо, що між нашим університетом та Науково-практичним центром з продовольства Бєларусі підписані договори про співробітництво та триває активна творча співпраця, направлена на розвиток та підвищення конкурентоспроможності харчової та переробної промисловості, світове визнання здобутків наших держав у галузі харчової науки.

 

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell