Солодка користь

24 березня 2014

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів АнтонеллаДорохович провела відкриту лекцію з дисципліни «Технологія галузі» для студентів, що навчаються за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Тема лекції – «Технологія шоколаду». На лекції були присутні завідувач кафедри Володимир Ковбаса та колеги-викладачі.

Лектор розповіла про роль шоколадних виробів у харчуванні людини та обсяги споживання їх в різних країнах світу, навела класифікацію шоколаду згідно стандартів різних країн та вимоги до його якості. Студентам було роз’яснено вимоги до сировини, значення технологічних стадій у технології шоколаду, вплив технологічних параметрів на показники якості готової продукції. У лекції було висвітлено інноваційні напрями у технології шоколаду.

Лекція була прочитана на високому методичному рівні з використанням мультимедійної техніки, матеріал систематизовано, подано у вигляді блок-схем та таблиць, що значно полегшувало сприйняття.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell