Смачна наука

13 жовтня 2014

В університеті працює Міжнародна наукова конференція “Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості”, у рамках якої відбулося засідання підсекції “Історія харчової науки”. З вітальним словом перед її учасниками виступили декан факультету економіки і менеджменту Степан Дичковський та завідувач кафедри українознавства Надія Левицька.

З надзвичайно цікавими доповідями виступили як викладачі, так і студенти. Найбільше зацікавили аудиторію доповіді професора Михайла Мартиненка, доцентів Сергія Берегового, Ольги  Коцюбанської, Оксани Силки, студентів Г.Верхоли, Д. Вітвіцької, Ю. Васенькина, О. Дубінської.

Кафедра під час кави-брейк подарувала доповідачам і гостям чудову нагоду відчути смак харчової науки та історії НУХТ…не лише у переносному, а й у прямому значенні слова. Тому що і історія, і харчова наука виявилися майстерно зробленими бісквітними тортами.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin