Слушні зауваження

31 жовтня 2017

30 жовтня 2017 року на кафедрі харчової хімії відбувся розширений науковий семінар, на якому була заслухана доповідь «Властивості комплексу β-декстрину з йодом» аспірантки кафедри Христини Омельченко. Науковий керівник – д.х.н., професор Олег Полумбрик.

Оскільки робота опосередковано має відношення до харчової промисловості, на семінар були запрошені провідні спеціалісти галузі: проректор НУХТ, д.т.н., професор Лариса Арсеньєва, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій, к.т.н., доцент Оксана Кочубей-Литвиненко, д.т.н., професор Василь Пасічний д.т.н., професор Ірина Кишенько, д.т.н., професор Галина Поліщук, д.т.н., професор Віра Юрчак, д.т.н., професор Вікторія Дорохович.

У доповіді дисертантка привела результати досліджень по використанню комплексу β-циклодекстрин-йод в якості харчової добавки до варених ковбасних виробів.

В обговоренні доповіді взяли участь викладачі кафедри харчової хімії, д.х.н., професор Світлана Бондаренко, д.х.н., професор Олександр Перепелиця, д.х.н., професор Єлизавета Костенко, к.х.н., професор Сергій Шульга, к.х.н., доцент Веніамін Фоменко. Багато слушних зауважень і пропозицій надали д.т.н., професор Лариса Арсеньєва та інші запрошені учасники семінару. Після завершення широкої дискусії були висловлені пропозиції та рекомендації щодо подальшої наукової роботи аспіранта.

Колектив кафедри харчової хімії висловлює щиру вдячність гостям семінару і має надію на подальшу спільну співпрацю.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell