Щоб нація була здоровою!

27 жовтня 2014

Українські телеканали часто звертаються до фахівців університету для надання порад з питань, пов'язаних із харчовими продуктами. Цього разу на кафедрі технології консервування відбулися зйомки для передачі "Абзац" (Новий канал). 

Передача, яка вийде в ефір найближчим часом, буде присвячена доцільності вживання та якості фруктових і овочевих соків. Доцент кафедри технології консервування Марія Жеплінська відповіла на ряд запитань журналістів про правильний вибір у магазинах сокової продукції, поділилася з телеглядачами своїми враженнями від тої продукції, яка була надана для перевірки, визначила органолептичні та фізико-хімічні показники апельсинового соку на прикладі двох зразків, розповіла, як і які види соків можна сфальсифікувати тощо.

Після перегляду програми багато запитань глядачів відпадуть самі собою, і тому такі рекомендації для людей є дуже корисними. Головне – донести до людей правдиву інформацію і тоді нація стане здоровішою!

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell