Щоб краще опанувати фах

22 жовтня 2014

21жовтня доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Тарас Мисюра разом зі студентами групи БКЦВ-ІІІ-3 провів виїзне заняття з дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» на київському заводі корпорації «Оболонь», одному з найпотужніших підприємств столиці. Від підприємства заняття вела Тетяна Мостіпанська.

Майбутні спеціалісти бродильних виробництв дізналися, як вариться пиво за класичною технологією з використанням сучасного обладнання, побачили унікальну варильну систему,  бродильне відділення з найбільшими бродильними танками, лінію фільтрації, відвідали цехи потужних ліній розливу. Студенти познайомилися з процесами затирки, варіння сусла, дізналися, що таке «вірпул» та «кізельгуровий фільтр».

Особлива увага була приділена стандартам якості виробництва, яким чином вони забезпечуються та контролюються.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell