Розширюємо горизонти пізнання

4 грудня 2013

Студенти другого курсу спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» разом із доцентом кафедри технології консервування Оксаною Точковою провели виїзне практичне заняття на базі заводу «Оболонь».

Спершу студенти дізналися, що місцерозташування підприємства було обране чеськими фахівцями – всесвітньо відомими майстрами пивоваріння завдяки наявності великих запасів м’якої та кришталево чистої води. Сьогодні вода з глибин юрського горизонту (290 м) забезпечує високу якість продукції заводу.

Невдовзі підприємство дало поштовх до формування найбільшої в Україні корпорації з випуску пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв, мінеральної води.

Побудована за чеським проектом, пивоварня варила пиво, яке швидко набуло широкої популярності. У 1989 році «Оболонь» першою серед радянських підприємств розпочала експортні поставки хмільного напою до країн Європи та США. Пиво під торговою маркою «Оболонь» у всьому світі почали сприймати як традиційно українське пиво. Через чверть століття «Оболонь» перетворилася на знаний у світі бренд. Сьогодні люди на п’яти континентах асоціюють «Оболонь» з українським пивом №1.

Наші студенти познайомилися з технологічним ланцюжком отримання напою «Живчик», що вже у  наступному семестрі стане їм у нагоді при вивченні дисципліни «Загальні технології харчової промисловості».

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell