Пийте українське!

16 жовтня 2014

Журналісти різних телеканалів часто навідуються в університет за порадами для телеглядачів. Цього разу на кафедру технології консервування завітали представники каналу UBR, яким була надана кваліфікована допомога в питанні корисності овочевих та фруктових соків, виготовлених зі свіжої сировини, в якій є набагато більше біологічно активних речовин, ніж в тій, що вже зберігається протягом певного часу.

Роз’яснення, надані доцентом кафедри Марією Жеплінською, стануть хорошою відповіддю для всіх телеглядачів, що дивляться ранкові передачі на телеканалах 1+1 та Інтер. Тож найближчим часом саме на цих каналах можна буде переглянути передачі з участю нашого фахівця і зробити правильний вибір щодо напоїв та соків консервного виробництва. Пийте українське, адже воно найкраще!

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell