Професіонал&педагог

17 березня 2014

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся кулінарний майстер-клас та семінар, присвячений органічним овочам та фруктам, а також тенденціям їх використання у сучасному ресторанному бізнесі, організований журналом «КаБаРе/ШИК» та компанією «Нellas ВІО Net».

Цього разу гостем на «кухні» лабораторії технології продукції ресторанного господарства став шеф-кухар Дмитро Радченко, який готував теплий салат із креветками під вершково-цитрусовим соусом та десерт – фрукти під гострим соусом з сиром брі та морозивом в паніровці з п’яти перців.

Дмитро Радченко є тренером-консультантом школи ресторанного бізнесу «Класик» із напрямів «Підвищення рівня кваліфікації кухарів», «Кулінарні майстер-класи», «Кухня», має досвід роботи у сфері ресторанного господарства 12 років, пройшов шлях від кухаря до су-шефа і шеф-кухаря. Серед його досягнень і позиція спец-кухаря Верховної Ради України, і шеф-кухаря ресторану «Mallina», готельно-ресторанного комплексу «Dergachov», ресторану «Druzi-kafe» в «Dream Hous Hostel», досвід роботи у кейтеринговій компанії та участь у телепроектах.

Під час майстер-класу Дмитро Радченко проявив себе як досвідчений педагог та фахівець із багаторічним досвідом у сегменті HoReCa, підкоривши студентів своєю майстерністю.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell