Пріоритет – нові тренди

3 грудня 2013

3 грудня в університеті побували представники фінської компанії «Лейпурін ою» – генеральний директор Матті Ваянен, менеджер по роботі з країнами СНД «Лейпурін Тукі» (Санкт-Петербург, Росія) Борис Лопатін, заступник генерального директора «Лепурін Україна» Вадим Кухаренко. Гості зустрілися з ректором університету Сергієм Івановим, проректором з наукової роботи та міжнародних зв’язків Тетяною Мостенською, деканом факультету хлібопекарських і кондитерських виробництв Олександром Шевченко, завідувачем кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів Володимиром Ковбасою.

 «Лейпурін ою» – потужна фінська торгова компанія, яка працює в хлібопекарській індустрії Фінляндії вже 100 років. У площині інтересів фірми – обладнання, сировина, інгредієнти, технології, а також навчання та підвищення кваліфікації персоналу, який працює на обладнанні та технологіях компанії. 16 років компанія працює на ринку Росії, 5 років – в Україні.

«Лейпурін ою» має навчальні центри у Хельсинки (Фінляндія), країнах Прибалтики, Росії (Санкт-Петербург, Москва, Єкатеринбург, Новосибірськ), Алма-Аті (Казахстан). На початку 2014 року відбудеться відкриття навчального центру компанії у Мінську (Республіка Білорусь). Також фірма запланувала створення свого навчального центру в Україні.

Враховуючи високий статус нашого навчального закладу, його науковий потенціал, кадрове забезпечення й те, що саме наші випускники очолюють нині практично всі підприємства хлібопекарської галузі Росії, керівництво компанії звернулося до нашого університету з пропозицією створити навчальний центр на базі лабораторій кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Керівництво нашого навчального закладу всебічно підтримує подібні ініціативи, прагнучи забезпечити навчальний процес в університеті найкращими світовими зразками обладнання, надати можливість студентам опановувати фахові таємниці в тісному зв’язку з виробництвом.

Під час зустрічі обговорювалися питання створення навчального центру, проведення на його базі навчання та семінарів, як для студентів університету, так і для працівників галузі, які прагнуть підвищити свою кваліфікацію. Крім того, фінська сторона заявила про свою готовність надавати новітнє обладнання та сировину для виконання на базі центру нашими студентами лабораторних робіт та наукових досліджень.

Гості оглянули матеріально-технічну базу кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів і разом із фахівцями кафедри визначилися з приміщеннями, у яких найближчим часом розпочне роботу навчальний центр. Днями буде підписана відповідна угода між нашим університетом та компанією «Лейпурін ою».

Нагадаємо, що це вже четверта навчальна лабораторія, яка буде відкрита в університеті за сприяння бізнесової структури протягом останнього року.

 

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell