Практичне засвоєння теорії

3 грудня 2013

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели на заводі харчоконцентратів ПАТ "ЛАТМАННЕН АКСА" (м. Бориспіль), який входить до скандинавського харчового концерну Lantmannen, лабораторне заняття з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для студентів, які навчаються за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Студенти познайомилися з новітніми технологіями виробництва каш миттєвого приготування «АМО», сухих сніданків «START» та мюслів «АХА». У ході лабораторної роботи були вивчені органолептичні та фізико-хімічні показники якості продукції.

Приємно зазначити, що фахівці кафедри постійно співпрацюють із підприємством  з метою розроблення нових видів продукції зі збалансованим хімічним складом та підвищеною харчовою цінністю.

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, maç izle, r57 shell