Практичне засвоєння теорії

3 грудня 2013

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели на заводі харчоконцентратів ПАТ "ЛАТМАННЕН АКСА" (м. Бориспіль), який входить до скандинавського харчового концерну Lantmannen, лабораторне заняття з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для студентів, які навчаються за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів».

Студенти познайомилися з новітніми технологіями виробництва каш миттєвого приготування «АМО», сухих сніданків «START» та мюслів «АХА». У ході лабораторної роботи були вивчені органолептичні та фізико-хімічні показники якості продукції.

Приємно зазначити, що фахівці кафедри постійно співпрацюють із підприємством  з метою розроблення нових видів продукції зі збалансованим хімічним складом та підвищеною харчовою цінністю.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell