Поєднуючи теорію з практикою

3 грудня 2013

З ініціативи викладача кафедри технології оздоровчих продуктів, асистента Тетяни Миколів і за сприяння спеціаліста зі зв’язків з громадськістю компанії Сarlsberg Ukraine  Аліни Пирлик, студенти третього курсу факультету технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи познайомилися з виробництвом напоїв на Київському пивоварному заводі Сarlsberg Ukraine.

Київський пивоварний завод на сьогодні є найбільш сучасним пивоварним заводом в Україні, з передовими світовими інноваціями у пивоварінні та будівництві, де технологічний процес виробництва напоїв здійснюється із врахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров’я та навколишнього середовища.

На заводі студенти познайомилися з технологічним процесом виробництва пива, роботою найновішого обладнання пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини і Швейцарії, а також продегустували напої, виготовлені на підприємстві.

Відвідування студентами найсучасніших підприємств харчової промисловості, таких як Київський пивоварний завод Сarlsberg Ukraine сприяє практичному опануванню одержаних в університеті теоретичних знань, формуванню фахівців-технологів високого рівня.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell