Поглиблюємо знання

21 березня 2014

Доценти кафедри технології консервування Оксана Точкова, Віталій Шутюк, Марія Жеплінська та доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ігор Житнецький відвідали ВАТ "Бердичівський пивоварний завод" з метою ознайомлення з виробничим процесом на підприємстві та отриманням інформації щодо обладнання, яке використовується під час фільтрування пива.

Під час екскурсу по заводу можна було відчути ароматний запах солоду, побачити фільтри фірми "Лаваль", бродіння пива у відкритих чанах (чого зараз практично немає на багатьох підприємствах, що виробляють пиво), лінію фасування та закупорення пива "Кронес" тощо.

Пiдприємство виробляє 5 сортiв пива - "Бердичiвське оригiнальне", "Старий Бердичiв", "Бердичiвське", "Бердичiвське хмiльне", "Кармелiт". До пива масового попиту вiдноситься пиво ”Бердичiвське хмiльне”, що займає в загальному виробництвi пива 85%. Продукцiя реалiзується по оптових цiнах суб’єктам пiдприємницької дiяльностi. Пiдприємство має сiтку фiрмових магазинiв, через якi здiйснюється реалiзацiя готової продукцiї.

У дегустаційній залі представлені численні нагороди - медалі, кубки та грамоти, які доводять факт високої якості пива на підприємстві. Та й на смак воно чудове, зі стійкою піною, адже використовується український хміль без додавання будь-якого консерванту. 

Викладачі університету поспілкувалися з директором підприємства Леоном Ліпецьким, який закінчував наш університет, на предмет вступу працівників заводу на заочну форму навчання. Керівник підприємства розповів нашим фахівцям про майбутні плани заводу. Така зустріч принесла багато користі викладачам університету, які отримані знання будуть передавати студентам під час викладання спецдисциплін.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell