Почнемо з підведення підсумків

1 жовтня 2014

Традиційно на початку нового навчального року на факультеті бродильних, консервних і цукрових виробництв відбуваються загальні збори трудового колективу.

З доповіддю "Підсумки роботи за минулий навчальний рік та завдання колективу на 2014/2015 н. р." виступив декан факультету Петро Шиян, який детально зупинився на досягненнях колективу в минулому навчальному році, закцентував увагу на недоліках та окреслив завдання щодо покращення навчальної, наукової і науково-методичної діяльності.

Діяльність факультету здійснювалась відповідно до Закону України "Про вищу освіту" та "Національної доктрини розвитку освіти", Указу Президента України "Про невідкладні заходи щодо забезпечення функціонування та розвитку освіти в Україні", які спрямовані на реалізацію системи ступеневої вищої освіти, підвищення теоретичного і практичного рівня підготовки майбутніх фахівців, формування у них високих морально-етичних якостей та почуття патріотизму.

Декан ознайомив колектив факультету з ключовими положеннями нового Закону України «Про вищу освіту».

На завершення декан факультету Петро Шиян звернув увагу викладацького складу на необхідність проведення ще більш активної профорієнтаційної роботи і назвав завдання та цілі, які потребують виконання і реалізації в цьому навчальному році.

В обговоренні взяли участь завідувач кафедри технології цукру і підготовки води Олена Грабовська, заступник декана по роботі зі студентами Марія Жеплінська, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Валентина Кошова.

Рішення загальних зборів факультету було схвалене і прийняте одноголосно.

Цілі визначені, завдання поставлені. І колектив факультету вступив у черговий навчальний рік із новими ідеями, сповненими сподівань та планів.

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin