Почнемо з підведення підсумків

1 жовтня 2014

Традиційно на початку нового навчального року на факультеті бродильних, консервних і цукрових виробництв відбуваються загальні збори трудового колективу.

З доповіддю "Підсумки роботи за минулий навчальний рік та завдання колективу на 2014/2015 н. р." виступив декан факультету Петро Шиян, який детально зупинився на досягненнях колективу в минулому навчальному році, закцентував увагу на недоліках та окреслив завдання щодо покращення навчальної, наукової і науково-методичної діяльності.

Діяльність факультету здійснювалась відповідно до Закону України "Про вищу освіту" та "Національної доктрини розвитку освіти", Указу Президента України "Про невідкладні заходи щодо забезпечення функціонування та розвитку освіти в Україні", які спрямовані на реалізацію системи ступеневої вищої освіти, підвищення теоретичного і практичного рівня підготовки майбутніх фахівців, формування у них високих морально-етичних якостей та почуття патріотизму.

Декан ознайомив колектив факультету з ключовими положеннями нового Закону України «Про вищу освіту».

На завершення декан факультету Петро Шиян звернув увагу викладацького складу на необхідність проведення ще більш активної профорієнтаційної роботи і назвав завдання та цілі, які потребують виконання і реалізації в цьому навчальному році.

В обговоренні взяли участь завідувач кафедри технології цукру і підготовки води Олена Грабовська, заступник декана по роботі зі студентами Марія Жеплінська, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Валентина Кошова.

Рішення загальних зборів факультету було схвалене і прийняте одноголосно.

Цілі визначені, завдання поставлені. І колектив факультету вступив у черговий навчальний рік із новими ідеями, сповненими сподівань та планів.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell