Підсумки практики

20 жовтня 2014

20 жовтня 2014 року у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості нашого університету відбулася навчально-практична конференція з підсумків технологічної практики студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції». На конференції студенти та гості познайомилися з трендами ресторанного господарства 2014 року. Студенти поділились своїми враженнями від закладів, де вони проходили практику, розповіли про те, чому вони навчились.

Закінчилася конференція презентацією страв, які студенти навчились готувати на практиці, а також оцінюванням цих страв дегустаційною комісією і гостями.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin