Підкріплюємо теорію практикою

30 жовтня 2014

Викладач кафедри технології цукру і підготовки води Юрій Резніченко разом зі студентами третього курсу провели виїзне лекційно-практичне заняття на одному з найбільших в Європі пивоварних заводів – ПАТ «Оболонь».

Спеціаліст підприємства Тетяна прочитала розширену лекцію «Виробництво пива та безалкогольної продукції корпорації «Оболонь».

Студенти познайомилися зі всіма стадіями підготовки солоду, виробництва пива і підготовки води. Прослухали детальну розповідь про сировину, обладнання та основні технологічні етапи, які застосовуються у виробництва пива. Дізналися, що якість продукції контролюється у трьох лабораторіях: виробничій, де здійснюється контроль сировини, що надходить та допоміжних матеріалів, технологічного процесу, забезпечуючи технологів і працівників цехів достовірною інформацією про всі якісні характеристики продукції і проходження технологічного процесу; лабораторії відділу технологічного контролю, яка відстежує параметри готової продукції і лише вона дає право на відвантаження продукції в торгову мережу; радіологічній лабораторії, де контролюється вся сировина і готова продукція щодо вмісту радіоактивних елементів. Побували також в експериментальній лабораторії,  співробітники якої досліджують нові технології та розробляють нові продукти. Студенти вивчили в лабораторіях заводу методики перевірки сировини, а також якості цукру для виробництва безалкогольних напоїв.

Такий вид занять сприяє кращому засвоєнню лекційного і практичного матеріалу, а також опануванню своєї професії.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell