Перший робочий досвід

13 жовтня 2017

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості нашого університету відбулася науково-практична конференція студентів 4-х курсів «Використання прогресивних технологій виробництва хлібобулочних, борошняних кондитерських виробів в Україні і країнах Євросоюзу» за підсумками технологічної практики.

Під час виступів студенти поділились враженнями від проходження практики на базових підприємствах галузі: ПрАТ «Концерн Хлібпром», кондитерській фабриці «Світоч», пекарні «Хліб-Трейд» та у пекарні-кондитерській «SZMID» у м. Писковіце (Польща), про набуття навичок робітничих професій у різних відділеннях підприємств та продемонстрували підготовлені презентації.

На конференції були присутні директор «Цеху заморожених напівфабрикатів» ПрАТ «Концерн Хлібпром» Остап Гринявський і менеджер з персоналу Марія Данилик, а також фахівець з підбору та навчання персоналу кондитерської фабрики «Світоч» Олена Барабаш, які розповіли студентам про свої підприємства і запросили до проходження практики та до майбутнього працевлаштування.

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin