Перший іспит на виробництві

12 грудня 2013

У Смілянському технікумі харчових технологій нашого університету відбулася конференція з практичного навчання студентів спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів».

Наші випускники мають високий рівень фахової підготовки саме завдяки тому, що доля практичного навчання складає 30% від загальної кількості навчальних годин.

Практика проводиться на передових підприємствах цукрової галузі з високим рівнем механізації, автоматизації та комп’ютеризації основних і допоміжних процесів та новітньою технологією виробництва.

Студенти групи ВЦР11 проходили навчальну практику по придбанню робітничої професії на  ТДВ «2-й ім. Петровського цукровий завод». Студенти 4-го курсу групи ВЦР10 проходили технологічну практику на: ТОВ «Панда» (Селищанський цукровий завод), ТДВ «Узинський цукровий завод», ПАТ  «2-й ім. Петровського цукровий завод», ТОВ Цукровий завод «Городенка».

Всі студенти успішно виконали програму практики, придбавши суміжну робітничу професію або підвищили розряд тієї, що отримали на 3 курсі. 55% студентів працювало на робочих місцях, займаючи посади апаратників, лаборантів хіманалізу та змінних технологів. Виробничники високо оцінили роботу студентів, запросивши їх працювати на виробництво після закінчення технікуму.

На конференцію були запрошені студенти групи ВЦР12 та ВЦР11 для ознайомлення  з базами виробничих практик. За допомогою підготовлених студентами 3-го і 4-го курсу презентацій, вони  познайомилися з  умовами проходження практики, можливостями майбутнього працевлаштування. 

Наприкінці студентам 3-го курсу, що успішно здали кваліфікаційні випробування, були вручені свідоцтва про присвоєння робітничого розряду за обраною професією.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell