Перші ластівки

26 лютого 2016

На кафедрі експертизи харчових продуктів вперше відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Обґрунтованість, змістовність та актуальність магістерських робіт оцінювала екзаменаційна комісія у складі голови, професора кафедри товарознавства та експертизи продовольчих товарів КНТЕУ Світлани Білинської, завідувача кафедри експертизи харчових продуктів Світлани Усатюк, доцентів кафедри Василя Сидора і Наталії Попової.

Магістри презентували свої рекомендації та напрацювання з актуальної теми сьогодення – впровадження системи управління безпечністю харчової продукції на основі принципів НАССР, яка є обов’язковим елементом діяльності харчових підприємств із огляду на інтеграцію України в ЄС.

Екзаменаційна комісія відзначила високий практичний рівень робіт студентів та індивідуальний підхід до вирішення питання безпечності харчової продукції. Це дозволило ухвалити рішення про присвоєння студентам кваліфікації «магістр».

Вітаємо перших магістрів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» і бажаємо їм успішної професійної діяльності.

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell