Оцінка колег

18 жовтня 2017

​На кафедрі технології консервування відбулася відкрита лекція «Біотехнологічні процеси у виробництві байхового чорного чаю» старшого викладача, кандидата технічних наук Катерини Рубанки з дисципліни «Біотехнологічні процеси у технологіях харчових концентрованих продуктів, чаю кави та прянощів», яку фахівець прочитала магістрам першого курсу спеціалізації «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів».

На лекції були присутні викладачі кафедри та представник навчально-методичного управління Алла Оскілко.

На занятті була розглянута характеристика чайної рослини, світовий та вітчизняний ринок чаю, детально проаналізована класифікація чайної продукції, хімічний склад і фізіологічна цінність чаю. Вивчена технологія виробництва байхового чорного чаю.

Особливу увагу лектор зосередила на біотехнологічних змінах чайного листа під час процесів зав’ялювання, скручування, ферментації та сушіння. Продемонструвала зміни таніно-катехінового комплексу, вуглеводів, білків та інших складових чаю.

Лекція прочитана на високому педагогічному, науковому та методичному рівні із застосуванням мультимедійних засобів і роздаткового матеріалу.

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin