Новий початок

24 жовтня 2017

​У лабораторії-ресторані кафедри готельно-ресторанної справи відбулося перше лекційне заняття з сертифікатної освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Привітала слухачів із початком навчання менеджер програми, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук, а першу лекцію «Інноваційні аюрведичні ресторанні технології» прочитала старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Силка. Учасникам програми було дуже цікаво дізнатися про основні принципи аюрведичного вчення, визначити під керівництвом лектора особистий конституційний тип та ознайомитися з його характеристикою, а також рекомендаціями щодо організації харчового раціону згідно зі встановленою конституцією. Крім того, слухачі спланували на наступне заняття індивідуальне меню для підтримки балансу тридоші, необхідного для оптимального стану здоров’я.

Попереду на учасників сертифікатної програми чекають лекційні, практичні та лабораторні заняття щодо особливостей пивоваріння у закладах ресторанного господарства, управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства, електронних систем управління в сучасних готелях та ресторанахкондитерського мистецтва тощо.

Сподіваємося, студенти поглиблять свої теоретичні знання з технологій готельно-ресторанного бізнесу, чому сприятимуть майстер-класи від кращих шеф- і бренд-кухарів вітчизняних ресторанів і кулінарних шкіл, а також фахівців готельного господарства.

    СТРІЧКА НОВИН

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, maç izle, r57 shell