Нові технології – закладам ресторанного господарства!

2 жовтня 2014

На кафедрі молекулярної та авангардної гастрономії відбувся науковий семінар аспіранта Йосипа Роглєва на тему «Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів» (науковий керівник – завідувач кафедри, доктор технічних наук, професор Віктор Доценко).

Аспірант представив до уваги присутніх результати експериментальних досліджень, які було виконано відповідно до тематики науково-дослідної роботи кафедри молекулярної та авангардної гастрономії «Розроблення та удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів» у лабораторних та промислових умовах. Доповідь була присвячена використанню дріжджів, цукру, жиру, гідролізованого лецитину і аскорбінової кислоти як поліпшувачів для приготування тіста, що піддається низькотемпературному обробленню, впливу цих інгредієнтів на біохімічні, мікробіологічні процеси та структурно-механічні властивості тіста. Запропонована технологія дозволяє отримувати кулінарні вироби підвищеної харчової цінності та подовженого терміну зберігання. Автором була розроблена нормативна документація на кулінарні вироби, отримані на основі заморожених дріжджових напівфабрикатів, відповідно до законодавства України. Технологія заморожених дріжджових напівфабрикатів була апробована в умовах закладів ресторанного господарства, що підтверджується відповідними актами впровадження.

Участь в обговоренні активно взяли викладачі та аспіранти кафедри молекулярної та авангардної гастрономії, за результатами якого було ухвалено, що робота Йосипа Роглєва є актуальною та має практичну цінність для вітчизняних підприємств ресторанного господарства.

Фотоальбом...

    СТРІЧКА НОВИН

    mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell